Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sverige har varit naivt

IMG_3009.JPG
Foto: Riksdagen.

Nej, Stefan Löfven, Sverige har inte varit naivt. Du och ditt parti har varit ansvarslösa och naiva. Att reparera skadan nu, kommer att kosta mer än det har smakat!

Så, ställ fler polismän vid gränserna. De får gärna kontrollera var och en av oss som åker in och ut. De får gärna öppna varenda väska och ställa 1000 frågor till var och en av oss.

Ingen behöver bli ’försenad’. Man får lära sig planera sina resor bättre. Man får lära sig vara försiktig och kolla vem som sitter bakom en, vem som stiger på tåget och/eller bussen.

Visst är det jobbigt. Men, det är inte omöjligt. Fråga israelerna hur de har levt i årtionden. De kanske kan tipsa Sverige om hur man tränar barnen att inte vara rädda, utan vaksamma.

Sen, kan du, Stefan, beorda SÄPO att ta fram alla anteckningar på alla ISIS nollor som lyckats ta sig in i Sverige och helt enkelt jaga var och en av dem ur landet. De ska INTE vara här och njuta av demokrtin eftersom de inte förtjänar demokratin.

Dra tillbaka medborgarskap från varenda en som åker till Syrien eller Irak för att kämpa med ISIS. Stäng varenda förening som predikar för död eller för ett islamistiskt kalifat.

De som behöver asyl i Sverige, ska få det. Men, inte de andra.

PS. Gör mig också en personlig tjänst: avsätt Åsa Romson, Margot Wallström och Mona Sahlin eftersom jag inte orkar skämmas mer än jag redan gör över dessa kvinnor.