Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Efterfesten med melodifestival-gänget

00025.00_30_26_09.Still013
Ace Wilder under efterfesten på Elite Park Avenue. Foto: Tobias Dahlén

Efterfesten bjöd på god mat & dansvänliga musik. En riktig fest där skumpan sprutar och verkligen alla festar loss. Festen höll igång ända in på småtimmarna och strax efter 04.00 var festen slut. Det blev halvnaken dans för vissa, efterfesten var i full gång på Elite Park Avenue i Göteborg. 

Vi anlände till Elite Park Avenue i Göteborg där melodifestivalens efterfest ägde rum. Vid en första anblick så var det glitter och glamour. Vi välkomnades i dörren av event personalen som var uppklädda i japanskt tema, de niger och hälsa oss välkomna. Det stod långbord uppdukade med god mat, även här inspirerat av den japanska kulturen i form av Sushi. Uppe på scenen stod DJ’n & spelade hela natten lång och längst med långsidan av dansgolvet var det en platå för artisterna där de hade sina egna reserverade bord för sitt sällskap.

Strax före midnatt hade de flesta artisterna anlänt. Samir & Viktor står upp på sina stolar och dansar till sin låt ’Bada Nakna och det dröjer inte länge innan det sprutar champagne runt i festlokalen. Jag lyckas prata med Albin & Mattias som säger att de känner sig nöjda med kvällens framträdande och att de skulle fira kvällen med sitt team och vänner. Två härliga killar som kommer vara med och tävla i andra chansen i Halmstad med sitt bidrag ’Rik’. Jag pratar även lite kort med Ace Wilder som visade oss några dans moves och säger att här är det fest på riktigt och hon ska fira genom att dansa.

Under kvällen så var det många kändisar som kom förbi. Jag fick en glimt av Alcatraz och även Putte fick jag syn på en kort stund. Festlokalen är full av människor som festar och firar. Dj’n spela en skön blandning av allt möjligt men mestadels under kvällen så var det schlager vi hörde från högtalarna. Kvällen bjöd på många guldkorn! Vi fick se Viktor dansa loss med Anna Book. För Viktor så blev det lite naket, han slängde iväg sin skjorta och dansade loss ordentligt. Senare under kvällen så blev någons halsduk till ett limbo rep, vi fick även se ett dance battle och en av dem som dansa var Viktor & Samirs breakdansare som dansade under deras uppträdande i poolen.

Det var en riktigt livlig kväll som höll på ända in på småtimmarna. Jag tycker maten var riktigt god, musiken som spelades var riktigt dansvänliga och för att sammanfatta kvällen så var det ett riktigt Göteborgskalas! Klockan var strax efter 04.00 när det började avrundas. Vilket härligt avslut på en händelserik melodifestivals helg i Göteborg, nästa vecka är det deltävling nr 2 i Malmö!