Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Arbeta

Medarbetare och skribent på Aftonkuriren

Aftonkuriren har en fast redaktion, men våra läsare är viktiga och har stort utrymme. De älskar ju också Melodifestivalen och svensk musik. Genom bloggar och forum och genom läsarkommunikation direkt med oss i redaktionen får vi kontinuerlig återkoppling på vårt innehåll och dessutom en större interaktivitet.

Ibland lyfter vi fram våra läsare – en blogg från en skivsignering någonstans i Sverige kan bli dagens huvudnyhet. För den läsare som bloggar aktivt med bra kvalitet står dörrarna öppna för att bli vår nya stjärnskribent!

Att vara skribent, reporter, fotograf eller på annat sätt engagerad på Aftonkuriren är på riktigt! Flera av våra medarbetare med den rätta passionen och glöden har efter ett aktivt engagemang hos oss utvecklat sin kompetens, knutit viktiga kontakter och fått starka punkter att lägga till i meritförteckningen. Flera exempel finns på att man kommit in på utbildningar eller fått jobb tack vare sitt engagemang på Aftonkuriren! Det är kul. Lite krav ställer vi, men mycket frihet att få göra som man vill så länge man presterar.

Hos oss får du vara med om saker som du inte skulle ha fått uppleva om du bara suttit framför tv:n. Aftonkuriren är ett sätt att utforska och komma bakom kulisserna på de evenemang och företeelser man älskar och är intresserad av. Träffa artister och idoler och få nya kontakter i nöjesbranschen.

Du bestämmer själv hur mycket du vill utvecklas; alla är vi individer –men vi har bestämt oss för att göra något tillsammans!

Ansökan skickas till:  rekryteringen@aftonkuriren.se