Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

AMERIKANSK VINST I SCANDINAVIAN MASTERS 2010?

I helgen är det dags för första Scandinavian Masters på Bro Hof Slott GC och med hårt jobb och bra tajming har man nu också fått med British Open vinnaren Oosthuizen i startlistan.

Favorit i det starkaste startfältet för tävlingen på flera år är dock en svensk, Robert Karlsson. Katrineholmaren spelas till elva gånger pengarna, men det finns fler att hålla ett extra öga på under denna helg då världens golfblickar vänds mot Sverige.

Ett ytterst intressant namn är den 26-åriga amerikanen Dustin Johnson som är i toppslag och som just nu spelas till 17 gånger pengarna. Johnson gjorde nyligen en stark insats i US Open på anrika Pebble Beach och nådde likaså en framskjuten placering i British Open förra veckan. Sammantaget innehåller tävlingen många bra spelare och däribland ett knippe kapabla och segersugna svenskar, men kanske är det nu dags för den första amerikanen i Scandinavian Masters historia att vinna tävlingen.

“Dustin Johnson är onekligen en intressant spelare i bra form. Han slår långt, tredje längst i genomsnitt på USA-touren, och har en riskvillig spelstil vilket är två attribut som är passande för Bro Hof och som givetvis publiken också kommer att uppskatta.” säger Andreas Gillberg, Ladbrokes Sverigechef

Källa: Mynewsdesk