Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Real Madrid vs AC Milan – The Special One VS Son of god

Zlatan Foto: Wikimedia

Champions League är tillbaka och det är inte vilken match som helst som vi får se på tisdag. Real Madrid -AC Milan är inte bara en riktig toppmatch det är också matchen mellan José Mourinho och Zlatan Ibrahimovic. Dessutom är det mötet mellan de två lag som har flest titlar i denna mycket prestigefulla turnering. 9 titlar för Real Madrid och 7 för Milan har det blivit genom åren och i mötet nu på tisdag är Real Madrid favoriter till 1,61.

Mourinho tränade Zlatan under några mycket framgångrika år i Inter innan Zlatan valde att lämna Inter till förmån för Barcelona förra säsongen. Anledningen sas vara att Zlatan ville vinna Champions League och ansåg sig ha större chans i Barcelona än i Inter. Ironiskt nog vann Mourinho och Inter Champions League det året. Inför denna säsongen har alltså båda bytt klubbadresser och ställs nu mot varandra med sina nya lag, Real Madrid och AC Milan.

”Att kolla på ett möte som detta med den här extra matchen-i-matchen kryddan är alltid spännande. Mourinhos byte från Inter till Real Madrid känns som ett steg framåt i utvecklingen medan Zlatans flytt från FC Barcelona till AC Milan i bästa fall kan beskrivas som ett steg i sidled. Därför är det verkligen inte förvånande att Real Madrid är favoriter och spelas till 1,61 i denna match men samtidigt så vet alla som följt Zlatans karriär att det är i precis såna här typer av matcher han kan kliva fram och ändra matchbilden. Jag kommer verkligen sitta bänkad framför TV:en på tisdag, det här kan bli en match att minnas” Säger Andreas Gillberg, Sverigechef på Ladbrokes.

Källa: Mynewsdesk