Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Lasse Kronér samlar artisteliten till allsång i sommar med ”Lasse på slottet”

I sommar bjuder Lassé Kronér tillsammans med sitt allsångsband, in Sveriges folkkäraste artister till ett helt nytt allsångskoncept på Tjolöholms Slott. ”Lasse på slottet” har premiär måndagen den 1 juli och arrangeras sedan varje måndag fram till finalen den 5 augusti.

Det blir allsång med massor av musik, glädje och gemenskap. Allsångskvällarna arrangeras på vackra Tjolöholms Slott i Kungsbacka, strax utanför Göteborg, under ledning av Lasse Kronér som är en utav Sveriges mest folkkära artister och populäraste programledare.

Första gästerna som presenteras är: Tommy Nilsson, Frida Öhrn, LaGaylia Frazier, Jessica Andersson, Andreas Johnsson, Gunilla Backman, Anders Ekborg, Solid Gospel och Kalle Moraeus.

Fler välkända ansikten kommer att annonseras under våren. Kvällarna kommer också att bjuda på hemliga gäster och en hel del namn som Lasse kallar sina guldkorn. Han har med stor omsorg valt ut några av sina egna favoriter, kanske inte lika kända för den stora allmänheten, men som kommer att ta publiken med storm.

– Jag vet inte hur många förfrågningar jag har fått genom åren om att vara med på olika allsångsprogram. Jag har alltid avvaktat lite för det har alltid varit i någon annans regi eller efter någon annans manus. Men nu, när jag fick fria händer att göra min egen allsång, så som jag vill ha den, var det inte svårt att tacka ja. Den sista pusselbiten som fick allt att falla på plats var att få spendera sex måndagar i sommar på det helt underbara Tjolöholms slott. Vi kommer att skratta, njuta och framför allt sjunga denna sommar, som dessutom kommer bli den varmaste och vackraste någonsin, i alla fall i Tjolöholm, om jag får bestämma. Och det får jag ju, säger Lasse Kronér. En helt ny allsångsscen och ett festivalområde med både foodtrucks, barer och servering kommer att byggas upp i Tjolöholms vackra miljö. Allsångsbesökarna kommer inte att bli besvikna när dofterna från Tjolöholms sommarträdgård, mat, musik och sång tillsammans kommer att harmonisera kvällen till en helhetsupplevelse.

– Efter att Lotta på Liseberg lades ner så insåg vi att ett stort tomrum kommer lämnas, vi hoppas vi kan fylla det tomrummet, det är målet och ambitionen. Vi älskar allsång och vi ska göra allt vi kan för att ge publiken några magiska sommarkvällar och något alldeles extra i unik miljö. Säger producenten Martin Johansson, Westpoint Event.

Vi hälsar er varmt välkomna till Tjolöholms slott och till ”Lasse På Slottet”!

”Lasse på Slottet” Allsång på Tjolöholms Slott sommaren 2024.

1 juli Tommy Nilsson, Solid Gospel. Tema: Låtar vi alla kan
8 juli Jessica Andersson.
 Tema: Schlager
15 juli Gunilla Backman, Anders Ekborg. Tema: Musikal
22 juli Andreas Johnsson. Tema: Odödliga låtar
29 juli LaGaylia Fraizer. Tema: Covers
5 aug Frida Öhrn, Kalle Moraeus. Tema: Den svenska visskatten
Fler artister presenteras under våren.

”Lasse på slottet” presenteras av Tjolöholms Slott i samarbete med Westpoint Event. Producent: Martin Johansson – Westpoint Event AB

Källa: WERECKI PROMOTION COMPANY

Bild: Tjolöholms slott. Foto: Krissie56, RAÄ:s byggnadsdatabas.