Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Slayer och Megadeth spelar på Arenan i vår!

Foto: Live Nation.

Hård, hårdare, hårdast. The Carnage Tour paketerar och bjuder besökarna på legenderna Slayer och Megadeth. Den 19 mars, 2011 kommer de till Fryshuset – Arenan i Stockholm. Biljetterna släpps den 22 december, 2010!

Slayer är ett av världens hårdaste band. De angrep redan i början av sin karriär världen på ett helt nytt sätt när de struntade i redan ritade ritningar och klev utanför alla etablerade ramar. Slayer har retat gallfeber på diverse religiösa grupper med sina återkommande texter och omslag a la seriemördare och satanism och har också slagit sig fram med en helt ny hybrid av metal och punk. Tyngre, snabbare och mörkare än allt annat satte bandet standarden och idag är Slayer ett av vår tids mest betydande band inom sin genre.

Megadeth behöver liksom ovan knappast någon närmare presentation. De har länge varit ett av de mest framgångsrika musikgrupperna inom thrash metal med bandets frontfigur, grundare och låtskrivare Dave Mustaine i täten. Med mer än 20 miljoner sålda album och turnéer världen över har Megadeth länge utmärkt sig genom sin tekniska färdighet med avancerade gitarrsolon, högt tempo och arga sång.

Med två legendariska metalband på scen kan inte den 19 mars bli annat än succé!

Konsertinfo
19.3 Stockholm, Arenan

Källa: LiveNation.