Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sommarkrysset med Robyns singelpremiär

Foto: Tobias Dahlen / Photo Passion.

Kvällens sommarkryss började med hip hop och det satte fart på underhållningen. Det var stor blandning under hela programmet så som t ex Robyn och Erik Grönwall.

Så var det dags för energiknippet Gry Forsell att ta över Sommarkrysset. Hon kommer tillbaka igen efter fotbollsVM och tar hand om oss i resten av sommarkryss.Var väl lite ringrostig kanske men har rutinen så det funkar bra. Hon verkar trivas bra här på Gröna Lund.

Foto: Tobias Dahlen / Photo Passion.

Först ut bland artisterna i dag var hiphopkungen Petter med lite nytt sväng. Han körde en ny låt som  heter ”Du gör min dag”. Sen fick vi eller Gry exklusivt  se hans nya tatuering på ryggen. Har tydligen fixat till det så blir lite snyggare. Gry hon hade också en lite annorlunda ”tatuering”(oäkta?) ett Sommarkryss.

Erik Grönwall var en ganska stor favorit på sommarkrysset idag. Fansen fick faktiskt gå fram lite närmare scenen för den här gången. Han körde sin nya låt ”Crasch and Burn”. Var en lite rockig sak som nog kommer spelas på många flickors rum i sommar. Lite kluven till hans sång bara, kunde kanske sjunga lite mer inte skrika så mycket…

Medverkade gjorde också Cookies ’ N ’  Beans som kör lite folkrock country influerad musik. Trevliga tjejer med riktiga röstresurser, de klarar lite stämsång också utan att tappa tonen. Lite härligt mysiga faktiskt, med sin låt ”just don’t have the heart”.

Play är en nygammal tjejgrupp med stora framgångar utomlands som nu släper nytt igen. De sjöng sin låt ” famous” så det stod härliga till. Kanske behöver träna lite på solosången som var lite i vekaste laget tycker jag.

Robyn visade var ribban ska ligga med ett coolt nummer när hon sjöng nya låten” I keep dancing on my own”. Kanske kan diskuteras men hon har ju en egen stil, och musiken är oftast bra och het. Vi får se var denna nya Robyn hamnar nånstans i topplistorna nu när hon släpper tre (3 ) olika skivor på en gång.

Avslutade gjorde the Rinkeby Sound med en hipp version av klassikern; ”Feeling hot hot hot!” . Svängde ordentligt när publiken ställde sig upp ock dansade med lite grann.