Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Love Stockholm 2010 startar

Foto: Tobias Dahlen / Photo Passion.

Det var invigning av Love Stockholm idag på självaste Nationaldagen med mycket roliga saker att se på och göra. Det var bland annat allsång för barnen i Galärparken, öppet hus på Slottet ,salsa och kunglig kortege till Skansens nationaldagsfirande osv. Som avslutning på dagen var det en konsert kallad Bröllopsyra med många fina artister, som bland annat Miss Li, Timo Räisänen och Katie Melua.

Det var live utanför Slottet. De hade satt upp en scen utanför kajen på vattnet. Det vart lite kyligt ibland efter att den värmande solen började sjunka. Men publiken värmdes av tonerna från de sköna artisterna.

Den här showen gick live på TV4 och leddes av Adam Allsing och Ulrika Eriksson. De var bra förutom att de hade en lite seg tävling mellan några olika kändislag. Blev lite långsamt och kyligt att stå vänta på kajen med både avbrott för tävling och reklam. Funkade nog bättre om man satt i soffan framför TV.

Det var ett par dansare som showade först, med en balettflicka ibland dem också, tror jag.

Foto: Tobias Dahlen / Photo Passion.

Miss Li var första sångfågeln på scen med en lite snabb låt som hon lyckades köra trots att hon skulle ha tappat rösten nyligen. Hon var faktiskt väldigt bra live, som vanligt. Rockar lite fett som nån kunde sagt.

Foto:Tobias Dahlen / Photo Passion.

Johnossi var nästa akt. De var nya för mig, var ganska coola rockkillar. Går att lyssna på om man ska ha fest också tror jag.

Foto: Tobias Dahlen / Photo Passion.

Eric Gadd var som vanligt lugn och cool och spelade sin nya singel. Var en lite skön sak som man kan ha och mysa till kanske.

Foto: Tobias Dahlen / Photo Passion.

Katie Melua är poptjejen från England som slagit alla rekord snart i att göra snabb popkarriär. Hon har en skön röst och en egen look. Kommer bli mer populär på radio eller danshak kanske.

Timo Räisänen var såklart hetast på scenen med sin explosiva energi och melodiösa rocklåt. Han är väldigt kul se live, nästan ingen som står still när hans spelar.

Foto: Tobias Dahlen / Photo Passion.

Cookies n Beans var ju lika schysta som vanligt. De avslutade konserten med en riktig klassisk country-love song, Dolly Parton och Kenny Rogers underbara ”Island in the stream”