Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Barnens stora lekpark hos Love Stockholm 2010

Glasståget. Foto: Michaela Hall / PP-Press

Galärparken är full med aktiviteter för barn i alla åldrar. Det finns även mat och dryck för den som vill ha sig en paus.

En solig och jätte varm Galärpark bjuder på en massa roliga saker för barn i alla åldrar. Det är en mängd olika företag som är där och visar upp sig och har aktiviteter för barnen.
Där finns det hoppborg, målarhörnor, pysselhörnor, 5-kamp, sagoläsning, tävlingar, bollplank, ansiktsmålning, måla & lek-hörna, minigolf, t-shirt målning, barnvagnsparkering och en massa små caféer. Barnen kan även köpa ballonger, böcker, apoteksgrejer, barnkläder från junibacken och små Sverige klänningar som liknar kulturdräkt.
I Galärparken kan du även köpa pins och strumpor till stöd för friends och även registrera dig som månadsgivare.

Foto: Michaela Hall / PP-Press

GB´s minigolf drog till sig mest barn som spelade tillsammans med sina föräldrar. Vid sidan av minigolfen fanns ett glasscafé där man kunde köpa glass efter en tuff runda minigolf.

Företag som ordnar detta för barnen är Mix Megapol, Bacala, Sverige främjandet, Tom Tits Expriment, Vår teaters veteraner, Aquaria vattenmuseum, Junibacken, Friends, Apoteket, Stockholm parkering och GB.

Jag provade även på en tur med Glasståget som verkade vara en populär upplevelse för barnen. Med Glasståget fick man både frisk luft samtidigt som man kunde se en liten del av stockholm.

Källa: Michaela Hall