Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hammerfall love Stockholm!

Hammerfall på Love Stockholm 2010. Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion

Hammerfall gör sin första gratiskonsert för en stor mängd fans på Skeppsbron under Love Stockholm 2010. Fans hade börjat ta plats redan klockan 16 på eftermiddagen.

År 2008 ställde Hammerfall-sångaren Joakim Cans upp i TV4:s tv-program Körslaget där han representerade Mora och tillsammans med sin kör vann han tävlingen, nu ställer han och resten av Hammerfall upp på en gratiskonsert för alla fans under Love Stockholm 2010. En konsert som rockade hela Stockholm. Många trogna fans tog sig till Skeppsbron för att se Hammerfall spela sin heavy metal. Last man standing var en av alla bra låtar som Hammerfall spelade.

Hammerfall sångaren Joakim Cans. Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion

– Under ishockey-VM stod det stora skyltar med ”CANADA IS HOCKEY” men jag skulle skriva ”SVERIGE ÄR HEAVY METAL”. Men det spelar ingen roll om vi kommer från Sverige, Kanada, USA eller någon annanstans, huvudsaken är heavy metal, eller hur!? säger sångaren Joakim Cans från scen.

En jätteladdad publik och fullt ös från Hammerfall gav ett himla drag, här var det ingen som sparade på krutet. Både sångare och gitarrist var nere och sjöng och spelade framför publiken vid staketet. Då de var nere vart det ett jätte tryck då alla ville fram och röra dem precis som fans vill.

Publiken var inte alls stilla under konserten, de hoppade och headbangade i takt med musiken precis som Hammerfall gjorde. Trängsel längst fram blev det också precis som på andra rockkonserter.

Jag ger konserten betyget 5 av 5.