Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Love stockholm på Skeppsbron

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Jag var på skeppsbron och såg Love Stockholms musikuppträdanden. De hade byggt upp en stor scen i vattnet precis framför slottet. Solen gick upp precis lagom till konserten och lös upp den stora orkester som samlats på scenen. Artisterna hade samlats i syfte, att sprida kärleken.

Nassim Al Fakir var programledare och han passade på att ge ett romantiskt tips lagom till sommar picknicken. Han gav tipset att lära sig beatboxing istället för att bära med sig en bandspelare. Det märktes att han jobbar med barn då han drog en barnslig historia om två paprikor. Trots det bjöd han på sig själv och var en bra programledare.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Alcazar var där iklädda chockrosa och illgult, på scenen såg de nästan ut som discokulor som dansar i solen. Med mycket energi sjöng de B.l.a deras hitlåtar: Stay the night och You can be an Alcastar. Erik Gadd som har gjort comeback var där och uppträdde. Rösten är sig lik, jag har aldrig sett honom live men han krävde verkligen sin plats på scen. Han nöjde sig inte med ett svagt publikstöd utan verkade endast nöjd tills han fått publiken att dansa och klappa händerna högt.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Flera covers av Michael Jackson låtar spelades av orkestern och sjöngs Fernando Fuentes. Ofta är Michels låtar svår sjungna, men med en hel orkester och en bra röst så lät det väldigt bra. Under tiden Jackson låtarna spelades så gick solen ner och det blev kallt. Då passade jag på att köpa en femkronorskaffe från Ikea tältet i närheten av scenen. Jag hade ochså blivit lite småhungrig och köpte också en wrap för en billig penning där. Åter vid konserten har alla artister samlats på scen för att tacka publiken.Elin Lanto, Patrik Jablonski och NewCastle var också några av de som uppträdde.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.