Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Lyckad invigning för Willy:s nya butik i Klippan

Den 25 maj klockan åtta på morgonen slog Willy:s upp portarna för sin nya butik i Klippan, till stor glädje för de köande kunderna vilka alla ville vara först in i den helt nybyggda butiken. Kön hade börjat formas utanför butiken redan strax efter sjutiden, och vid öppning var den uppskattningsvis över 25 meter lång – fördelad i två led.

Första kunden som passerade kassorna var Elvira Nimé, 26 år från Klippan, och inhandlades var en Celsius energidryck av smaken Strawberry Lemonade. På frågan om vad Elvira tyckte om butiken lät hon meddela att hon inte han se så mycket, då hon bara tog en dricka – men att butiken varit väl efterlängtad.

Kommer du besöka butiken ofta, eller mer sporadiskt?
– Absolut, absolut! Mer än en gång i veckan!, säger Elvira.

Under tiden fyller det på med allt mer folk i butiken, alla vilka möts av Willy:s personal som hälsar dem välkomna, dessutom fick kunderna en liten ’goodie bag’ med chips, choklad och krossade tomater när man lämnade varuhuset – som ett tack för deras besök under invigningen av varuhuset.

Inne i butiken stod alla varor uppradade väldigt snyggt och prydligt, allt var välfyllt och färskt samt utbudet var stort. Den som behövde hjälp kunde enkelt vända sig till någon i den omfattande personalstyrkan, vilka alla bemötte kunderna med ett brett leende och genomgående god hjälpsamhet.

Omkring niotiden var näst intill hela parkeringen fylld med bilar, vilket även syntes i varuhuset – där ett stort antal kundvagnar konstant var i rörelse, in bland kunder vilka snabbt bara skulle ha någon enstaka produkt. Enligt uppgift skall drygt 300 personer ha passerat genom butiken på drygt en timme, vilket är en bra kundström.

Enligt personal på plats satsar Willy:s i Klippan stort på bra kundbemötande, definitivt vilket inte går att missa. Behöver man hjälp med självscanning, passera den automatiserade utpasseringsslussen eller bara hitta till kundtoaletten – så är personalen där med ett brett leende och visar vägen.

Alban Salihu, butikschef, är nöjd med invigningen, och det är även Jessika Albertsson, teamchef, som tycker att det har gått bra. Även flera andra ur personalen vittnar om att allt flyter på bra.

Man kan inget annat än säga att invigningen av den nya butiken var mycket lyckad, och dessutom väl efterlängtad av kunderna. I sociala medier kan man se hur boende i och omkring Klippan under lång tid förhört sig om när butiken skulle öppna, och i början av maj meddelades äntligen dagens datum som lansering – till stor glädje.

Bild & text: Robin Nicander /robinnicander.se