Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

JunkFest 2012 – Publikrekord och sommarsnö

Foto: Mynewsdesk

Det blev en heldag i gassande sol när årets JunkFest gick av stapeln i Trollhättan i helgen.

En rejäl snow area hade byggts upp och fyllts med snö, dagen till ära. Junkyard kan nu som enda butik i världen även erbjuda sina kunder en mini-resort. Oakley presenterade snowboardtävlingen Rail Showdown och vinnare blev vår egen teamåkare Ludde Lejkner. Tävlingen livesändes och gick att streamas hem för de som ej kunde ta sig till området.

Många av våra största varumärken fanns representerade med tält och roliga aktiviteter. Besökarna bjöds på våfflor, de slog på piñatas, brottades i sumodräkter, tatuerades, fick egna kepstryck och deltog i en massa olika tävlingar.

På skateboardsidan fanns en stor park där tävlingen Adidas Invitaional ägde rum. Några av Sveriges bästa åkare, tillsammans med ett gäng från Sk8 Mafia i USA, tävlade om 20000 kr i prispengar. Som slutgiltig vinnare stod Gustav Tønnesen, även denne en av våra egna teamåkare. Precis som Oakley Rail Showdown kunde tävlingen livestreamas.

Till slut kunde man konstatera att föregående års publikrekord var slaget; drygt 7000 personer besökt området under dagen.

Källa: junkyard.se