Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Microsoft levererar Release Candidate av Windows Server AppFabric, betaversionen av BizTalk Server 2010

 Microsoft Corp presenterar  Windows Server AppFabric Release Candidate och meddelade att slutligen blir tillgänglig kommer att följa i juni.

Lanseringen händelsen kan ses på http://www.appinfrastructure.com. Företaget lade också ut den första betaversionen för BizTalk Server 2010, som stöder Windows Server AppFabric och planerar att släppa till tillverkning i tredje kvartalet 2010.

”Roll ansökan infrastruktur har blivit en affärskritisk funktion i alla typer av företag i dag, vilket skapar efterfrågan på högpresterande, anslutna system och applikationer, säger Abhay Parasnis, General Manager, Business Platform Division på Microsoft. ”Med Windows Server AppFabric och BizTalk Server 2010 kan kunderna använda sina befintliga kunskaper för att förbättra skalbarhet, anslutningsmöjligheter och prestanda för applikationer som körs på deras nuvarande IT-tillgångar.”

För att hålla jämna steg med snabbt föränderliga affärsbehov, sänka utvecklingstiden och öka flexibiliteten och tillgången på program. Men ofta anpassade infrastruktur som krävs för att uppnå dessa fördelar är också komplicerat, tidskrävande och dyrt, det kräver utvecklare att skriva delar av ansökan när infrastruktur eller krav skala ändras. Med Windows Server AppFabric och BizTalk Server, utveckling, införande och förvaltning förenklas, ökad effektivitet och flexibilitet för att stödja företagets behov när de sker.

Windows Server AppFabric ger förbättrad hastighet, elastisk skala och hög tillgänglighet för webbapplikationer med hjälp av nya, distribueras caching kapacitet. Det ger också verktyg för att förenkla utveckling och förvaltning av sammansatta applikationer som byggs med hjälp av Windows Communication Foundation och Windows Workflow Foundation. Windows Server AppFabric kommer att finnas tillgänglig för kunder, med licenser för Windows Server 2008 och Windows Server 2008 R2 (Standard och Enterprise-utgåvorna) utan extra kostnad.

Med stöd för den senaste Microsoft-plattformen utgåvor, BizTalk Server 2010 fungerar med Windows Server AppFabric att göra det möjligt för utvecklare att snabbare bygga sammansatta applikationer som ansluter till olika line-of-business system genom BizTalk Adaptrar och transformationer BizTalk inifrån. NET utvecklingsmiljöer. Denna utgåva levererar också förenklat handelsverktyg partner förvaltning, en förbättrad BizTalk mapper som förenklar komplexa transaktioner, och en enad instrumentpanel för säkerhetskopiering och återställning funktioner.

Organisationer redan nå tidiga framgångar med Windows Server AppFabric och BizTalk Server 2010. ”Våra kunder är i behov av teknik som tar deras dyra, olika system och kopplas applikationer, vilket kan leda till missade affärsmöjligheter för att identifiera trender, kunder service och planera för framtiden, säger Philippe Lacroix, Chief Technology Officer på Expertime, en Microsoft Gold Certified Partner. ”Med Windows Server AppFabric, BizTalk Server och. NET Framework, vi har sett kunder att uppnå påtagliga, omedelbara förbättringar, varav upp till en 70 procent minskning av IT-kostnader och avsevärt ökad nätanslutning.”

Källa: microsoft.com