Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

De vann Sweden Floorball Cup i Nyköping

Fullt med folk och hög nivå på spelet gjorde årets upplaga av Sweden Floorball Cup i Nyköping och Oxelesund till en succé. När helgen var slut stod After Work och Skavsta billtvätt som segrare i dam- respektive herrklassen.

30 lag spelade under helgen Sweden Floorball Cup när den riksomfattande innebandyturnéringen nådde Nyköping. Sammanlagt spelas Sweden Floorball Cup på åtta orter under hösten och vintern med final i Linköping 25 januari. – Det var en bra turnering med många trevliga och spännande matcher. Innebandyn är stark här och det är kul att cupformatet är så uppskattat, säger en nöjd tävlingsgeneral Lasse Eklund hos Korpen Nyköping, som också arrangerar seriespel i innebandy med folk från orten och runt om i regionen.

700 lag spelat Sweden Floorball Cup i Nyköping
After Work vann damfinalen mot Taxibrudarna 217500 med 4-0 och Skavsta Biltvätt vann herrarnas final över IEADAV med 2-0. De representerar därmed Nyköping vid i Linköping den 25 januari 2014. Även IK Tun´s Damlag och PP får spela riksfinalen genom att de blev lottade som wild card. Sweden Floorball Cup är en turnering med anor i Nyköping. Under de 19 år den spelats i Nyköpng har nu över 700 lag spelat. Lag nummer 700 blev Stigtomta Titans som därmed vann gratis deltagande i Vårcupen i Nyköping (slutet av mars) eller kvalspel till Sweden Floorball Cup i Nyköping 2014.

Källa: Korpen