Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fler konsumenter kan få hjälp av nya Energimarknadsbyrån

Foto: Wikimedia

Nu kan även gas- och fjärrvärmekunder få oberoende och kostnadsfri rådgivning. Konsumenternas elrådgivingsbyrå breddar verksamheten och byter samtidigt namn till Konsumenternas energimarknadsbyrå.

Konsumenternas elrådgviningsbyrå har tidigare gett råd till svenska elkunder. De har hjälpt till med frågor om priser, avtal, fakturor, abonnemang och mycket mer.

Ny vidgar byrån sin verksamhet och kommer även att hjälpa gas- och fjärrvärmekunder med sina konsumentproblem. I samband med det byter också byrån namn till Konsumenternas energimarknadsbyrå för att bättre spegla sin verksamhet. Energimarknadsbyrån är till för dig som konsument och precis som tidigare är all rådgivning kostnadsfri och oberonde.

Ny webbplats

Energimarknadsbyrån har även lanserat en ny webbplats som är full med goda råd till dig som är el-, gas- eller fjärrvärmekund. Du hittar den via länken till höger på den här sidan.

Energimarknadsbyråns styrelse är tillsatt av Konsumentverket, Energimarknadsinspektionen, Energimyndigheten samt branschorganisationerna Energigas Sverige, Svensk Energi och Svensk Fjärrvärme.

Källa: Konsumentverket