Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bjud på nybakat — utan ugn

Foto:Merlion Trading.

Ta del av den färgglada baktrenden och servera dekorativa popcakes på vårens kalas. Det behöver varken vara tidskrävande eller svårt att tillaga de populära bakverken på pinne. Med Babycakes nylanserade bakmaskiner kan du överraska dina gäster med hemlagade popcakes, minicupcakes eller minimunkar.

Hackade nötter, minimarshmallows, chokladpastiller och strössel i regnbågens alla färger. Det råder ingen brist på ätbara dekorationer, men det finns inte alltid tid över för bakning. Med Babycakes bakmaskiner kan du enkelt tillaga popcakes, cupcakes och munkar i miniformat utan att använda ugnen. Bakverken gräddas i bakmaskinen på fem till åtta minuter där en beläggning av teflon gör att smeten inte fastnar.

Popcakes är en ny favorit hos stora som små och beskrivs enklast som en kaka på en pinne. Smeten har samma grund som en sockerkaka och förvandlas efter gräddning till en popcake, med hjälp av en pinne eller ett sugrör. För att bakverket ska smaka extra gott doppas det i smält choklad och pyntas sedan med strössel eller ätbart glitter. På kalaset står de bäst i en burk fylld med strösocker som stöd.

Bakmaskinerna lanseras i tre utföranden och finns för tillverkning av popcakes, minicupcakes eller minimunkar. Samtliga modeller har en indikatorlampa som lyser när bakmaskinen är uppvärmd och rengöringen är enkel. Serien innehåller även en smidig chokladsmältare som underlättar när det är dags att dekorera bakverken. Recept och tillbehör medföljer.

Källa:Merlion Trading.