Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

22 nationer på Malmö City Horse Show

Foto: Malmö stad.
Hela 19 nationer är anmälda till årets Malmö City Horse Show. Det kommer att bli runt 60 startande i EM för unga ryttare och 50 i världscuptävlingen. Tillsammans med domare från ytterligare ett antal länder möts inte mindre än 22 nationer på tävlingarna i Malmö.

Australiensiskan Gilian Rolton kommer direkt från OS i London, där hon ingår i domarkåren för fälttävlan. Från Mexico kommer Mercedes Campdera, som deltar i FEI:s (Internationella ridsportförbundet) ”Global Education Program”. Christian Landolt från Schweiz var domare på OS i Hongkong och kommer i Malmö att döma EM-klassen. Ytterligare två delegater från Australien medverkar i Malmö, paret Jill and Geoff Sinclair.

Malmö City Horse Show har i år fått den stora äran att stå värd för både EM i fälttävlan för unga ryttare och FEI World Cup. Med en ny bandesign och ett förstärkt eventområde är förberedelserna för årets arrangemang i full gång, samtidigt som Malmö rustar för nästa års stora händelse – HSBC FEI European Eventing Championships 2013, alltså EM i fälttävlan, den 29 augusti – 1 september 2013.

Källa: Malmö stad.