Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Keep your self alive – ny bok av Sulo och Petter Karlsson

Foto: Bokförlaget Lind & Co AB.

Vad hände egentligen med de där profilerna i Iron Maiden, Pretenders, Genesis, Squeeze och Dr Feelgood som alla minns, men ingen riktigt längre har koll på – vad gör de i dag?
I boken Keep Your self Alive får du svaren.

Sören ”Sulo” Karlsson och Petter Karlsson (som bland annat skrivit Drömelvan) har träffat några av vår tids främsta rockmusiker och intervjuat dem. Förutom alla avslöjanden och otroliga historier som boken bjuder på medföljer även en cd, där Sulo tillsammans med de medverkande artisterna gjort nya versioner av deras mest kända låtar. Kultrockikonen Robert Wyatt har till och med bidragit med ett helt nyskrivet spår, exklusivt för Keep yourself alive.

Petter Karlsson är journalist och författare och har tidigare skrivit uppmärksammade biografier om flera kända namn.

Sören ”Sulo” Karlsson har turnerat flitigt över hela Europa med sitt band Diamond Dogs, spelat med otaliga engelska artister och är även låtskrivare och producent. Sulo är även skivaktuell i höst tillsammans med Idde Schultz med albumet Skriv ditt namn i eld.

I samband med utgivningen den 1 november kommer även Terry Chimes (trummisen som var med och grundade The Clash), Dave Tregunna basist ibland annat Sham 69 samt Mick Geggus, gittarist och grundare av Cokney Rejects, till Stockholm.

Källa: Bokförlaget Lind & Co AB.