Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Första order på tillträdeskontroll till flygplatser i Kina

Säkerhetskoncernen Gunnebo har erhållt sin första order att leverera tillträdeskontroll till en flygplats i Kina till Beijing Capital International Airport, terminal tre.

Beijing Capital International Airport är den största och mest trafikerade internationella flygplatsen i Kina med över 80 miljoner passagerar per år.

Ordern består av leverans och installation, av tolv stycken SpeedStile FP / FPW – SpeedGates, till flygplatsens terminal tre (T3), vilken är den största terminalbyggnaden i världen.

Gunnebos lösning, säkrar tillträdeskontrollen för internationella och nationella passagerare, ger effektiv kontroll och vägledning av det stora passagerarflödet samt bidrar till förbättrad säkerhet på flygplatsen.

Beijing Capital International Airport väljer Gunnebo som leverantör tack vare en intuitiv produkt- och funktionsdesign, hög säkerhetsprestanda samt att SpeedStile FP/FPWs eleganta utformning passar väl in i terminalens arkitektur och interiör.

”Gunnebo erbjuder en beprövad, pålitlig, rationell och långsiktig lösning för effektiv kontroll av passagerarflöden”, säger Per Borgvall, President & CEO,  Gunnebo AB.

”Då vi redan har en marknadslednade position inom tillträdeskontroll på den kinesiska tunnelbanemarknaden, är steget till att erbjuda lösningar till flygplats helt i linje med vår strategiska plan för hur vi vill utveckla vår affär i Kina”.

Källa: Gunnebo