Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Textilhögskolans examensutställning EXIT 1 juni 2016

 Foto: Högskolan i Borås.
Foto: Högskolan i Borås.

Den 1 juni är det dags för Textilhögskolans examensutställning EXIT 2016 på Textile Fashion Center i Borås. Det bjuds på modevisning, utställningar och presentationer: allt på en och samma dag!

EXIT16 går av stapeln den 1 juni på Textile Fashion Center i Borås. Välkommen att ta del av en spektakulär dag när examensstudenter från alla Textilhögskolans utbildningar visar upp sina projekt. Det bjuds på modevisning, utställningar och presentationer: allt på en och samma dag!

Under Textilhögskolans examensutställning EXIT16 visas arbeten upp från följande utbildningar:

Kandidatnivå
Butikschef med inriktning mot textil och mode, Designtekniker, Modedesign, Textildesign, Textilekonom, Textilingenjör, Textilproduktutveckling och entreprenörskap.

Magister/masternivå
Konstnärlig masterutbildning i mode- och textildesign, Master och magisterutbildning i Fashion Management, Master- och magisterutbildning i styrning av textila värdekedjor, Master- och magisterutbildning i textilteknik.

Efter 1 juni går det att se Textildesignutbildningens utställning t.o.m. 19 juni på Textilmuseet i Textile Fashion Center i Borås. Därefter flyttar utställningen till London och mässan New Designers 29 juni – 2 juli.

Modedesignstudenterna kommer som vanligt även att visa sina examenskollektioner under modeveckorna i Stockholm och London.

Se designstudenternas examensarbeten från förra året på exit15.se

Om Textilhögskolan
Högskolan i Borås bedriver utbildningar inom biblioteks- och informationsvetenskap, ekonomi och informatik, mode och textil, beteendevetenskap och lärarutbildning, teknik samt vårdvetenskap. Campus ligger mitt i city, och vi har ca 12 400 studenter och drygt 700 anställda.

Högskolan i Borås försöker ständigt minimera gapet mellan teori och praktik. Därför utbildas våra studenter nära arbetslivet. Vi satsar på problembaserad forskning med tydliga professionskopplingar. Våra studenter ska snabbt kunna fungera i yrkeslivet efter avlagd examen. Högskolan i Borås har fyra examensrättigheter att bedriva forskarutbildning inom tre områden: biblioteks- och informationsvetenskap, resursåtervinning samt textil och mode.

Källa: Högskolan i Borås.