Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Choi och Johnson går ut i delad ledning igen i blötlagt Bro hof

KJ Choi och Richard S Johnsson. Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Den tredje dagen på Scandinavian Masters i Bro avslutades med presskonferenser med först Choi och  sen Johnson.
De såg båda fram emot söndagen och hade ganska bra koll på banan. Choi och Johnson hade en fin avslutning och har stora chanser på slutrundan.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Choi fick även känna på vattnet vid ett tillfälle där han klev ner i ett vattenhinder för att slå in en svårplacerad boll på green.Han sa att det var första gången han tagit av sig skorna och spelat barfota i vatten. En kul sak att minnas kanske efter turneringen.Han verkade inte ha några större problem att nå green eller fairway trots vinden. Närspelet har varit hyfsat men det är inte riktigt bra ännu. Tyckte att det var bra att spela med Richard som han kallade sin vän, inte så att de hänger på fritiden utan mer som schyst kamrat kanske. Träffas ju ganska ofta på pga-touren och de brukar ha lite trevliga samtal under tiden.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Richard S Johnsson tyckte att det var tufft de första 9 hålen i motvind ,man vill bara komma till medvind igen. Han var ganska nöjd med sin dag och att kunna behålla positionen kvar i ledarbollen till söndag var ju inget man räknat med innan. Johnson sa att om man skulle värdera de olika vinster han haft med en eventuell Masters-seger i Sverige skulle han nog placera den som en 5e major! Det skulle var riktigt stort personligen att spela bra och att kunna vinna på här hemmaplan.