Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Famous words by a famous woman…

Foto: Mrs Murphy.

Famous words by a famous woman…

Words by Mrs Murphy är kloka ord tryckta på kökshanddukar. Det är den femte kollektionen från The Mrs Murphy Collection och lanseras på Formexmässan.

”Under åren som jag jobbat för Mrs Murphy har hon lärt mig stora sanningar om livet, karriären och kärleken. På förfrågan har nu dessa sanningar förevigats så att även andra förutom jag skall kunna få ta del av hennes oerhörda visdomar” säger Mrs Murphys assistent, illustratören och formgivaren Malin Ehlin.

Malin har drivit företaget Mrs Murphy Illustration & Design i snart ett halvt decennium under den stränga
handen av Mrs Murphy herself. Fru M är en donna som ser leoparddress och höga klackar som ett måste, Toulouse LauTrec som sin darling och Bloody Mary som en del av livets goda. Och nu har alltså frun äntligen valt att dela med sig av sina egna livserfarenheter även till oss andra vanliga dödliga.

Först ut i kollektionen Words by Mrs Murphy är tre olika motiv tryckta på kökshanddukar i halvlinne. Fler motiv och fler produkter är planerade. Alla produkterna är designade och producerade i Sverige. Besök monter B18:40 på mässan.

Andra varumärken som igår i The Mrs Murphy Collection är Sign your name across my heart, She’s my girl, Dalecarlia och Patterns of lost times.

Illustratören och formgivare Malin Ehlin har drivit företaget Mrs Murphy Illustration & Design i snart ett halvt decennium under den stränga handen av Mrs Murphy herself. Mrs Murphy säljer sina produkter både i Usa, Europa och Japan och företaget har fått flera nomineringar och utmärkelser.

Källa: Mynewsdesk.