Mästarnas mästare 2021: Ersättare av deltagare

 Fredrik Lindström, här i Vinterstudion, är en av SVT:s skidskytteexperter. Nu blir han ny deltagare i Mästarnas mästare 2021. Foto: SVT
Fredrik Lindström, här i Vinterstudion, är en av SVT:s skidskytteexperter. Nu blir han ny deltagare i Mästarnas mästare 2021. Foto: SVT

På grund av läkares inrådan har Jan Boklöv tvingats lämna Mästarnas mästare 2021. SVT är glada att skidskytten Fredrik Lindström, SVT:s expertkommentator, kan ställa upp på kort varsel.

Vid behov görs fördjupande läkarundersökningar av deltagare inför inspelningsstart av Mästarnas mästare. Vid dessa har det framkommit att läkare avråder backhopparen Jan Boklöv att medverka, på grund av hälsoskäl.

– Jag accepterar de beslut som tagits. Beslutets grund är min epilepsi. Hälsan måste gå före, hur roligt de än skulle vara att deltaga i Mästarna mästare, säger Jan Boklöv.

Det innebär att skidskytten Fredrik Lindström blir en av säsongens tio deltagare.

– Fredrik har varit på Mästarnas mästares shortlist över spännande potentiella deltagare sedan han avslutade sin karriär. Vi är otroligt glada över att han nu kunde ställa upp med så kort varsel, säger projektledare Anders Wistbacka.

– Först och främst känner jag mig hedrad att få vara med i Mästarnas mästare. Sedan ser jag fram emot att möta de andra idrottsprofilerna i utmanande dueller. Det här blir skoj, säger Fredrik Lindström om sin medverkan i Mästarnas mästare 2021.

Källa: SVT