Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Årets trender på Trendgalan – 25 talare

Trendgalan är ett evenemang som årligen hyllar bra business. 25 talare ger sin energi, kreativitet, tips och inspiration till 500 nyfikna på nya affärer, sammanhang och inblick i framtiden. Hur kan jag göra business på denna trend, denna idé. Trendgalan är en smältdegel och arena för bra idéer, kontakter för framgång nu och i framtiden.

– Vi upplever nu en IT-hype som verkligen går att jämföra med den runt millennieskiftet, säger Trendgalans grundare Maria Forssén som driver So Stockholm som arrangerar Trendgalan. – Skillnaden är att vi är lite smartare idag, tekniken är billigare och nätverken mer utvecklade. Vi har inte samma uppdelning mellan nördar och kreatörer/konceptfolk. Vi behöver därför inte kapital i samma utsträckning utan kan köra direkt. Det är fantastiskt och genom Trendgalan erbjuds en marknadsplats mellan entreprenörer som sett trender i tiden och gjort affärer av dem och en intresserad grupp människor som snabbt förstår och delar med sig.

Bland årets talare finns den ständige entreprenören Johan Stael von Holstein som är tillbaka med ett Facebook med integritet. Eva Hamilton, VD för SVT kommer att berätta om ett SVT i förändring med SVT Play, och den demokratiska rollen där tittarna involverats inför valet. Anna Bråkenhielm som skapat kreativa programformat för TV och som utser de bråkigaste kvinnorna i näringslivet berättar och deltar i en mediepanel.

Det övergripande temat är Den Mobila Människan. Vi är mer mobila och inte så platsberoende i vår business längre. Många har inte ens kontor utan använder moderna kontorshotell. 2010 års partner till Trendgalan är Rica Hotels där marknadschefen Jörgen Dyssvold ger oss en bild av Hotel Futura, hotellet vi checkar in på inom en snar framtid. Från Palo Alto I Kalifornien kommer Jan Huckfeldt från HP och berättar om molnet och vad det innebär för vår (mobila) business.

För mer information www.trendgalan.com och för intervjuer med talarna kontakta Maria Forssén So Stockholm, maria@sostockholm.com tel 0708-733637

So Stockholm som arrangerar Trendgalan är en mötesplats för samtiden. So Stockholm Gallery är beläget i Kungsträdgården. So Stockholm startades 2004 av Maria Forssén, entreprenör som driver bla Shenet, ett kvinnligt nätverk samt Trendgalan som arrangeras årligen. Aktuellt nu är bla delaktigheten i Göte Göta, en butik och showroom för svenska modedesigners i Shanghai., Göte Göta öppnar okt/nov 2010 på Nanjing Rd i Shanghai.

Källa: Mynewsdesk.