Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Studentförbundaren Kinberg Batra utmärkt val som gruppledare för M

– Utnämningen av Anna Kinberg Batra till gruppledare för M i riksdagen är ett mycket bra val. Hon är känd som en skarpsinnig person; välutbildad, vältalig och med stor erfarenhet av den politiska världen. Från Fria Moderata Studentförbundet (FMSF) noterar vi dessutom att hon har varit vice ordförande för FMS Stockholm, som är anslutet till FMSF. Detta är en kvalitetsstämpel.

Det säger Fria Moderata Studentförbundets ordförande Gustaf Dymov med anledning av utnämningen av Anna Kinberg Batra som ny gruppledare för den moderata riksdagsgruppen.

– Anna Kinberg Batra har erfarenhet av förtroendeposter på både kommunal- och landstingsnivå och i riksdagen. I riksdagen har hon bland annat varit ledamot i näringsutskottet och ordförande i EU-nämnden. När regeringen nu efter valet inte längre har en majoritet bakom sig i riksdagen, kommer Anna Kinberg Batras roll som gruppledare att få särskilt stor vikt. Vi hoppas att hon fortsätter på den inslagna vägen för att göra Sverige friare, avslutar Gustaf Dymov.