Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hotel Stureplan – iPad möter de flesta hotellgästers behov

Foto: Mynewsdesk.

I fredags, den 29 oktober, höll Hotel Stureplan tillsammans med Företagsinformation en pressträff där konceptet att hyra ut iPad till hotellgäster presenterades.

Företagsinformation har arbetat med digital information till hotellgäster sedan 2006 och enligt säljchef/Mikael Lindström möter iPad de flesta av gästernas behov. Utländska gäster som använder infoStockholm-appen möts med information om Stockholm på engelska eller på deras eget språk, Googlemaps-appen visar hela tiden var de befinner sig, appen för valutaväxling erbjuder uppdaterad information om pris i egen valuta.

Besöker man Moderna museet och vill veta mer om den utställning man besöker är det bara att använda iPaden för att söka information på webben. Affärsresenärerna kan använda iPad som en dator, läsa mail/använda webben, använda appen Newspapers för att läsa sin lokaltidning oavsett var i världen man kommer från, eller varför inte boka bord och få grundlig information om restaurangen man skall besöka med sina affärsbekanta på kvällen.

iPad kan underhålla alla medlemmarna i familjen, föräldrarna kan leta reda på information om olika aktiviteter i Stockholm, de kan använda iPaden som barnpassning genom att barnen kan använda spelappar som är anpasade till barn i olika åldrar eller låta dem lyssna på musik via Spotify eller chatta med sina vänner via Facebook.

I december erbjuder Företagsinformation även hotell i Göteborg möjligheten att hyra ut iPad till sina gäster. Mikael ser Göteborg som den naturliga satsningen inför en internationell expansion eftersom storleken på staden är bra och besöksnäringen är väl utbyggd.

Källa: Mynewsdesk.