Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kina det stora hotet mot USA

Källor hävdar att USA riskerar dras in i krig med Kina Foto: Susanne P Fernandes

Försöker Pentagon mörka ett hot om krig från Kina? Detta påstår den amerikanske journalisten Wayne Madsen och han bygger sina uttalanden på uppgifter från olika källor inom internationell underrättelsetjänst och den amerikanska flottan.

Madsen menar att Pentagon medvetet genom sina så kallade spin doctors försöker tillhandahålla allmänheten olika förklaringar till det himlafenomen som Los Angeles-borna bevittnade den 8 november i år. Han menar att Pentagon försöker leda allmänheten bort ifrån sanningen, som säkerligen skulle skapa panik, genom att förklara fenomenet som spår av en jetmotor, en optisk illusion eller en hemmagjord raket.

Olika missilexperter världen över ska ha intygat att det måste röra sig om en missil och Madsen menar att sanningen är att en kinesisk utbåt avfyrade missilen för som en maktdemonstration inför USA:s ledare.

Kanske finns tecken finns på att USA är på väg in i krig och att USA:s egna militära styrkor kan utgöra ett hot mot landets demokratin då de agerar på ett sätt där de undanhåller sanningen från dess medborgare? Hur länge dröjer det innan USA blir en militärdiktatur?

Källa: www.infowars.com