Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Partille Cups nya film – som musikvideo

Foto: Partille Cup

Partille Cup, världens största handbollsturnering för ungdomar och ett av Sveriges största årligen återkommande evenemang, tar nya grepp för att marknadsföra eventet. I somras slog Partille Cup deltagarrekord med över 1000 lag från 50 nationer. En del av det som de 20 000 deltagarna fick uppleva filmades och tillsammans med bilder från Göteborg sattes musikvideon ihop. Videon förmedlar glädje, känslor och gemenskap, samma värden som Partille Cup står för. Musiken är specialskriven av Torbjörn Wassenius och artisten Michelle har själv uppträtt på Partille Cups invigning. Silverbulletfilm har producerat filmen.

”Det är roligt att se unga talanger utvecklas, inte bara inom handbollen, och att de gör det tillsammans med Partille Cup”, säger Fredrik Andersson, turneringsledare för Partille Cup och syftar till sångaren Michelle. Hon är själv väldigt glad över möjligheten att spela in en musikvideo och ser det som ett första steg i musikkarriären.

Låtskrivaren Torbjörn Wassenius har skrivit flera kända låtar och skrivit flera bidrag till Eurovision Song Contest. Störst framgång har han haft med det Lettiska bidraget ”Wolves of the sea” och ”Questa Notte” med gruppen Bonaparti.

Låten ”Partille Cup GO!” kommer inom kort att finnas på såväl iTunes som Spotify.

Titel: Partille Cup GO!
Artist: Michelle
Text & Musik: Torbjörn Wassenius
Video: Silverbulletfilm

Partille Cup är världens största handbollsturnerning för ungdomar. Varje år deltar 1000 lag från 50 nationer. Evenemanget som är ett av Sveriges största årligen återkommande evenemang spelas varje sommar i Göteborg med Heden som bas. Turnerningen arrangeras av IK Sävehof.

Källa: Partille Cup