Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Utility lanserar ny sport-bh Athletic i kupstorlekar

Foto: Utility .

Nu lanserar underklädesföretaget Utility en ny sport-bh Athletic i kupstorlekar för kvinnor som inte trivs med standardstorlekar. Dessutom är bh:n tillverkad med en ny sömnadsteknik för att undvika skavande sömmar eller hårda resårer.

– Varje byst är unik och behöver olika stöd. Därför erbjuder vi kupstorlekar vilket gör att brösten stannar på plats under träning, säger Ulrica Sahlén, vd för Utility.

Utbudet av sport-bh i flertalet sportbutiker erbjuds i standardstorlekarna small, medium och large. De kan därför inte möta varje kvinnas behov av en bh som har rätt storlek.

– Det är jätteviktigt att uppleva komfort under ett träningspass, annars är det inte roligt och man tappar lätt sugen. En för hård resår som trycker mot hjärta och bröstkorg stoppar blodflödet och du andas felaktigt. Vi kvinnor behöver en sport-bh som ger rätt stöd utan att skava och sitta för hårt.

Utility utgår från att en sport-bh ska kunna ha perfekt passform med tuff design och ha hög kvalitet för att hålla länge.

– Flertalet av mina kunder finns bland yoga-, fitness- och gymanläggningar men det kan lika gärna vara aktiva kvinnor inom golf, segling eller skidåkare, säger Ulrica Sahlén.

Utilitys sport-bh finns idag tillgänglig i utvalda butiker och sportkedjor runtom i landet och på internet.

Källa: Utility.