Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Suzza hjälper kolikbaby att somna

Foto: Wikimedia

Suzza är ett tillbehör till barnvagnar som hjälper babyn att somna i vagn inomhus. Suzza monteras på ett av vagnens framhjul. När vagnen sedan körs fram och tillbaka så guppar vagnen precis lagom mycket för att babyn ska komma till ro och somna.

Att köra barnvagnen över en tröskel är ett klassiskt sätt att få babyn att somna. Men många moderna hus har inga trösklar alls. Och många gamla hus har väldigt höga trösklar. Då är Suzza en perfekt lösning! Suzza är även bra för dig som vill ta med dig ”tröskeln” när du är på resande fot. Eller för den delen för dig som vill stå framför TV:n och titta på favoritprogrammet samtidigt som du söver din kolikbaby i barnvagnen.

Suzza är en ny svensk uppfinning. Linda Sjöströms hade en dotter med kolik samtidigt som hon bodde i ett hus utan trösklar. Hon försökte med hjälp av sladdar och mattkanter att få till en lagom hög kant att köra barnvagnen över för att söva dottern. Problemet var att det var svårt att gå till en tillräcklig guppeffekt så att dottern verkligen somnade.  Det fanns inte någon produkt på marknaden som löste Lindas problem så hon bestämde sig för att ta fram Suzza, den flyttbara tröskeln!

Suzza finns hos DarlingExpress. – Suzza är en superfiffig liten sak. Praktiska babyprodukter som löser verkliga problem är väldigt populära hos kunderna. Suzza har absolut potential att bli en storsäljare i klass med andra smarta babyprodukter som Kalle Kryp och Sock Ons, säger Lena Koinberg på DarlingExpress.

Källa: Mynewsdesk