Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bli fri från ditt bundna mobiltelefon-abonnemang!

Foto: Wikimedia

Idag binder sig de flest som köper mobiltelefoner upp sig på långa abonnemang. En bindningstid på upp till två år med ett dyrt abonnemang är ingen ovanlighet. De allt dyrare mobiltelefonerna finansieras ofta genom att man binder sig till ett abonnemang med förhöjd månadsavgift. Problemet är att människors situation och önskemål gällande mobiltelefoner ofta förändras under en period av två år. Faktorer så som inkomst, arbetssituation samt vilken telefonmodell man vill ha varierar med tiden. Att sitta med en ny-köpt telefon som man inte gillar när man har 23 månader kvar på abonnemanget är inte roligt.

Tjänsten CellMe.se skapades för att ge möjligheter att bli fri från långa abonnemang. CellMe.se gör det möjligt att låta någon annan ta över abonnemanget fram tills kontraktstiden löper ut. Att låta någon annan ta över ens abonnemang kallas överlåtelse. Alla operatörer erbjuder överlåtelse och det är inte svårt att genomföra.  Den som övertar abonnemanget har också mycket att tjäna. Genom att ta över ett existerande abonnemang får man ett abonnemang samma villkor men med kortare bindningstid. Inte nog med det så ingår även ofta  en telefon samt överlåtelsebonus på köpet! Everybody wins!

CellMe.se grundades under 2010 som  för att ge möjlighet till att bli fri från bundna mobiltelefonabonnemang. Teamet bakom Cellme.se består idag av en liten grupp entreprenörer med gedigen erfarenhet inom webb- och affärsutveckling.

Källa: Mynewsdesk