Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Gemma Arterton lanserade brittiska Harrods omtalade sommar rea

På lördagen 18 juni öppnade brittiska skådespelerskan Gemma Arterton den mest efterlängtade detaljhandel händelsen under året: den berömda Harrods sommarrea. Den tidigare James Bond flickan som fått utmärkelsen årets Glamour skådespelerska för 2011, bländade publiken i en svart och vit paljett Balmain klänning som valts ut av Harrods By Appointment personlig shopping service.

Gemma välkomnades av verkställande direktör och chef för Allmänna investeringsportfölj Qatar Holding och Harrods styrelseledamot, Dr Kamel Maamria. Också inbjudna till evenemanget var tidigare ordförande i Harrods Mohammed Al Fayed.

Medan upptagna shoppare inledde sin sommar fynd jakt, ställde Gemma upp för bilder i butikens ikoniska georgiska Restaurang, framför en catwalk kantad av en mängd skyltdockor klädda från topp till tå i måste-ha försäljning objekt!

I sitt tal vid evenemanget, säger Gemma:
”Harrods har alltid varit en av mina favorit London butiker, så jag är glad att de bjöd in mig tillsammans för att öppna den bästa reaförsäljningen i världen. Så, mina damer och herrar, då är allt jag kan säga nu är; klara, färdiga – shoppa !”

Källa: Harrods.