Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

HammerFall klara för två höstspelningar!

Sveriges största heavy metal-band HammerFall bekräftar två svenska spelningar på sin europaturné ”European Outbreak 2011”. Den första spelar de på Lisebergshallen i hemstaden Göteborg och dagen därpå står de på scen på Arenan i Stockholm vilket sammanfaller med halloweenhelgen. Kan bli en häftig halloween-fest tillsammans med Hammerfall!

HammerFall släppte i maj det kritikerrosade albumet ”Infected” som gick raka vägen in på albumlistans andraplats. Det är över två år sedan bandet uppträdde live i eget konsertformat i Sverige och bandets gitarrist Oscar Dronjak kommenterar det hela så här:
”Vi börjar turnén den 25 oktober och slutar den 10 december. Detta är den riktiga turnén för ’Infected’ och turnén heter European Outbreak. Vi kommer visa upp oss från vår bästa sida och vi har planerat några riktigt coola saker i produktionen den här gången. Ses i höst!”
HammerFall gjorde två mindre releasepartyn med livespelningar tidigare i år och Expressens Martin Carlsson gav bandet 4 starka getingar: “Efter 14 år har jag faktiskt aldrig sett bandet göra bättre ifrån sig”.
Inte att missa är att 28 och 29 oktober 2011 är halloween-helgen så förbered er på årets största halloween-fest ihop med HammerFall!

Konsertinformation:
Göteborg, Lisebergshallen
Stockholm, Arenan

Källa: LiveNation.