Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kändisar samlades i Hollywood för att fira lanseringen av Marni at H&M

Drew Barrrymore i Marni at H&M kläder. Foto: H&M.

Det var lanseringsfest för Marni at H&M i Los Angeles med många kändisar som Winona Ryder, Drew Barrymoore och Milla Jovovich kom i plagg från den nya kollektionen. Över 200 gäster deltog på denna stora fest som till och med hade exklusivt uppträdande av Bryan Ferry.

Igår firades lanseringen av Marni at H&M i Los Angeles där bland andra Drew Barrymore, Winona Ryder, Milla Jovovich och Freida Pinto kom klädda i plagg från den nya kollektionen. Värdar för kvällen var Marnis grundare och kreativa ledare Consuelo Castiglioni, Marni at H&M-kampanjens regissör Sofia Coppola och H&M:s kreativa rådgivare Margareta van den Bosch. Kollektionen kommer att säljas i cirka 260 butiker världen över och online från den 8 mars.

”Det har varit en inspirerande kväll, med underbara gäster i en fantastisk miljö. Los Angeles uppfyllde alla våra drömmar! Marni at H&M släpps snart i butikerna och det är otroligt kul att få dela med sig av det här magiska ögonblicket”, säger Consuelo Castiglioni, Marnis grundare och kreativa ledare.

”Det var roligt att återigen träffa alla de från Marni och H&M som jag jobbade med i detta projekt. Med filmen ville jag göra något som fick fram den rätta känslan, magin och lekfullheten i kollektionen”, säger Sofia Coppola.

Närmare 200 gäster firade igår kväll i en klassisk Hollywood-villa H&M:s designersamarbete med Marni: en vårkollektion full av karaktäristiska tryck och färger. Kvällen återskapade stämningen från Sofia Coppolas reklamkampanj och gästerna fick dessutom uppleva ett exklusivt framträdande av Bryan Ferry.

Lekfullhet och experimentlusta utmärker Marnis kollektion för H&M med tryck och färger som kan mixas och matchas fritt. Allt kan kombineras – afrikanska tryck med moderna Bauhaus-inspirerade mönster och sportiga silhuetter med feminina former. Kollektionen innehåller även skor, väskor och charmiga accessoarer för en komplett Marni-look från topp till tå. Marnis herrkollektion är en nytolkning av klassiska herrplagg med diskretare tryck och går i en mjuk färgskala.

”Jag älskar H&M och jag älskar Marni. Det är fantastiskt att H&M erbjuder Marnis klassiska och sofistikerade kläder till alla”, säger Drew Barrymore.

”Jag är ett stort fan av Marni, vilket jag har varit i flera år. Jag älskar hela idén hur H&M tar high fashion och gör det tillgängligt till ett lägre pris”, säger Winona Ryder.

”Kvällen var magisk. Det var nästan som om Sofia Coppolas kampanj fick liv. Och det var en fantastisk upplevelse att se så många starka personligheter bära Marni at H&M-plagg. Jag ser fram emot lanseringen i butikerna så att alla får en chans att bära dem”, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M.

Källa: H & M Hennes & Mauritz AB.