Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Amatören Robert Karlsson gjorde Hole in one på Nordea Masters sista dag

Foto: Joakim Holmberg.

Svenske Amatören Robert Karlsson gjorde en hole in one på 4:e hålet. Danske Haastrups spel rasade med många missade par och slutade på hela 19 över par.

Svenske amatörspelaren Robert Karlsson fick en skön present sista dagen när han gjorde ett riktigt Hole in One, då han satte bollen i 4 :e hålet på ett slag. Tidigare har det inte gått så bra under turneringen ,men detta var nånting positivt att ta med sig på sista rundan.. Med lite bättre spel så kunde han kanske ta några fina placeringar bara av farten. Tyvärr blev det istället ett antal missade par. Han kom ändå runt hyfsat och slutar p å 61 plats 2 över par.

Han var ändå nöjd med att han klarade cutten ,vilket var en bedrift i sig.  Han blev enda amatör att klara detta och vann priset också som bäste amatör.

En som verkligen hade problem sista dagen var danske M Haastrup som gjorde en quadruppel eller 8 slag på ett par 4 hål och följde upp det med flera boogey och en 9 på par 5, nästan så man tror han gick in i väggen. Han kanske lika bra kunde bryta, men det händer väldigt sällan. Han har minst 8 missade par och ligger 19 över par med fem hål att spela.