Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Presskonferenserna med Peter Hansson och Lee Westwood som leder Nordea Masters

Peter Hansson och Lee Westwood. Foto: Joakim Holmberg.

Peter Hansson och Lee Westwood hade varsin presskonferens efter tredje dagen på Nordea Master.

Peter Hansson tror inte att det går att slå Westwood. Bara om han faller för trycket, framför allt sin egen längtan efter en seger och spelet låser sig, då kan han få problem. Lee har tydligen inte vunnit på ett bra tag nu och vill nog gärna ha en fin seger med sig till US open.

Om han fortsätter spela lika stabilt som tidigare så är han troligen klar segrare imorgon.

Uppstickaren R Fischer – 13 och Peter tHansson – 12 får spela bländande för att slå klippan Lee Westwood sista dagen.

Westwood hade till och med hunnit besöka Gröna Lund under veckan med sonen som var mest entusiastisk. Det var inte riktigt samma sak för honom som 30åring som när han var 10 år. Allting gick för fort nästan. Fast han fick med sig ett par kilo godis iallafall till sonens lycka.

Otroligt nog har Lee Westwood precis bytt nästan hela sin golfutrustning ,putter,driver, wedge och så vidare. Förutom skorna som han har kvar fortfarande. Till och med Caddien var ny, han har bara spelat 2 dagar tillsammans eller nåt sånt.  Vi får se hur det går helt enkelt på sluttampen när Nordea Masters ska avgöras sista dagen.

Vi får se om svenskarna Jonzon, Hansson och Norén kan göra underverk på banan imorgon. Det kommer enligt uppgift bli regn imorgon lördag vilket inte bådar gott för storspel. Det kan ju ställa till det för alla, så en del hoppas väl på att det ska gynna svenskarna, men engelsmännen är ju uppväxta med regn så vi får nog be en bön istället.