Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Joe Labero i Örebro

Foto: Rickard Folkesson / utryckning.se

Häpnadsväckande illusioner, imponerande korttrick, framtrollade duvor och teleporteringar blandat med en stor portion humor och en fantastisk publikkontakt.

Det är en kort tillbakablick men sammanfattar inte på långa vägar gårdagens föreställning vid Risbergska skolan. Det specialbyggda showtältet har plats för 1500 besökare. Där finns två scener, tre storbildsskärmar och ett kraftfullt ljudsystem.

Joe Labero gör entré genom att från tomma intet dyka upp i en rökkammare blossandes på en cigarr. Sedan fortgår föreställningen med itusågade damer, knivkastning och makalösa sedeltrick. Labero går ut mellan stolsraderna och tar hjälp av publiken och aktiverar besökarna. Han är en sann underhållare.

Små inslag med ankan Paul, Paul Anka, och den dresserade hunden Casper förgyller och roar mellan de mer avancerade numren.

Kvällens highlight var då Labero sätter sig på en stol, täcks med ett skynke och sedan försvinner spårlöst. I nästa ögonblick uppenbarar han sig bland publiken inkörandes på en motorcykeln från tältets bakre sektion.

Sammanfattningsvis. En portabel nöjesmaskin i form av ett cirkustält, hela idén är genial. Tack till Mr. Labero och hans 35-manna crew för en minnesvärd kväll.

Foto: Rickard Folkesson / utryckning.se
Foto: Rickard Folkesson/ utryckning.se

Källa: Rickard Folkesson / utryckning.se