Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hammarby fortsätter sin förlustfria svit

Bollstanäs var inledningsvis det bästa laget med bra intencitet och fin energi. Det hördes också på plan att det var Bollstanäs spelare som hördes mest.

Efter halva första halvlek förändrades matchbilden då Hammarby tog över mer och mer och i slutet av halvleken kvitterade Hammarby. Det var Rosie Malone-Povolny som nickade in kivtteringen efter ett fint inlägg.

I andra halvlek var Hammarby det spelförandet laget, men utan att vara allt för dominerande. Segern var rättvis, men Söderbönorna kan mer än vad man visade i den här matchen. När drygt en kvart återstod så pressade Hammarby för ett ledningsmål och Megan Mischler sköt ett fint skott, strax utanför straffområdet. Det betydde 2-1 och den femte raka segern för Hammarby.

Källa: Hammarby Damfotboll