Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vår modebloggare Julia kommenterar Andra chansen.

Andra chansen drar igång med kortfilmer som visar vilka som ska tävla mot varandra i de första duellerna. Detta är halvbra. Samtidigt sjunger Måns en sång. Denna är halvbra. Är inte Andra chansen över huvud taget halvbra? Kul grej… men samtidigt… inte? Tycker det känns lite som Monopol: det tar aldrig slut.

Christine Meltzer & Måns Zelmerlöw : Otroligt! Christine har skippat klänningen och kör på en stilren kavaj i härligt 90-tal! Snyggt. Måns har på sig… ännu en kavaj.

Pain of Salvation: Han har bytt ut linnet från vitt till svart. Gillade det vita bättre. Låten är fin, precis som sist. Men varför är han barfota?

Pernilla Wahlgren: Visst, jag har sagt att jag gillar paljetter. Det gör jag. Men jag gillar tyvärr inte Pernillas klänning. Men skorna får 4/5! Det svänger om låten och Pernilla är så där klämcheck som bara hon kan vara.

Pauline: Samma kläder som sist men nya skor. Gillade pumpen bättre. Men damn vad snygg hon är! Jag vill ha hennes klänning.

Crucified Barbara: Nitar är inne och superhett. Röda läpper med. Skinn, spets och transparent syns mycket ute i butikerna. Leopard mönstrat är också inne just nu. Yes, Crucified Barbara är moderna ur ett mode-perspektiv!

Kalle Moraeus & Orsa Spelmän: Lyssnar man bara på låten blir det mysstämning i kroppen! Kollar jag på gubbarna dör känslan ut litegrann… Men dom är gubbsöta. Kan man säga så?

Nemo: Nej!!! Hans låt är ju så bra… Varför kan han inte ha lika bra kläder?

Alcazar: Sjunga kan dom och dansa. Men dom kan inte klä sig. Varför alla konstiga detaljer? Hmm… Fast de glittriga lårhöga stövlarna va heta!

Jessica Andersson: Vad är det för fel på hennes stylist?! Varför klä en vacker artist som Jessica i en ful klänning? Visst den glittrar och glitter är snyggt. Men nej nej nej. En morgonrock ser det ut som.

Varför tar aldrig Andra chansen slut är min fråga när alla har sjungit sina låtar var sin gång. Varför ska de artister som gått vidare sjunga igen när de kan visa en ”snabbgenomgång” (som de verkar gilla på Svt)? Jag hade minsann inte glömt bort hur låtarna lät. Nej, jag klickade över till någon annan kanal där de visade Skavlan istället. Mycket trevligare.

Kul med 2 tjejer till finalen. Synd tycker jag däremot att inte Pauline gick vidare. Men hennes låt kommer hålla i längden!

Tack för mig denna vecka! Nu peppar vi inför Finalen och Globen som jag tror kommer bli grym!

Samtliga bilder Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion