Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nya litografier av Sveriges populäraste konstnärer på Easyart.se

Foto: Wikimedia

 

På Easyart.se finner du just nu ett begränsat antal litografier av fyra av Sveriges mest eftertraktade konstnärer; Lasse Åberg, Ulrica Hydman-Vallien, Yrjö Edelmann och Oscar Reutersvärd. En aktuell undersökning visar att denna kvartett ligger bland de 10 mest sökta svenska konstnärerna på Google. ”Detta ger våra kunder en fantastisk möjlighet att investera i populär samtidskonst till konkurrenskraftiga priser”, säger Stéphanie Olsson, Sverigeansvarig på Easyart. Klicka på respektive konstnär för att se deras utbud:

Lasse Åberg

Ulrica Hydman-Vallien

Yrjö Edelmann

Oscar Reutersvärd

På Easyart.se kan man välja bland ytterligare över 1600 olika litografier. För att se hela utbudet klicka här. Alla verk går att få inramade i handtillverkade ramar från Easyarts egen ramverkstad.

Med marknadens bredaste sortiment av konst är Easyart idag Sveriges största konstshop som besöks av mer än 7000 personer varje dag och genom tiderna har de sålt till tiotusentals kunder. Genom de stora valmöjligheterna bland tavlor och inramningsalternativ är Easyart.se galleriet för den som vill ha unik och personlig konst till ett rimligt pris. Företaget grundades 1999 av konstälskare med stor kunskap i historia och samtida konst som en online outlet för att göra konst överkomligt och tillgängligt för alla.

Källa: Easyart