Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Undvik driftstopp med nya slimmade Toughpad FZ-A2

Toughpad FZ-A2_60
Toughpad FZ-A2 i bilmiljo. Foto: Panasonic.

Panasonics nya robusta 10,1-tumsplatta Toughpad FZ-A2 erbjuder hög prestanda och en batteritid som räcker längre än en hel arbetsdag.

Stockholm, 8 juni 2016 – Panasonic presenterade just sin nya helrobusta datorplatta Toughpad FZ-A2 vid Automotive Innovation Summit-mässan i Barcelona. Bilindustrin letar ständigt efter nya sätt att effektiviseras och Panasonics nya flexibla datorplatta, med hög prestanda och robust exteriör, passar väl in i denna strävan. Enheten kan användas för alltifrån demonstrationer i utställningslokaler till dokumentation i verkstäderna. Toughpad FZ-A2 passar inte bara bilindustrin, utan fungerar även utmärkt att användas för alla typer av fältlösningar i de flesta branscher.

Toughpad FZ-A2 är en vidareutveckling av den populära föregångaren FZ-A1. Den nya enheten väger endast 880 gram och är bara 16,4 mm tunn. Samtidigt erbjuder den en hög prestanda tack vare senaste Android-operativsystemet med Intels kraftfulla processorer.

Nio timmars batteritid

Den nya Toughpad-enheten har ett utbytbart batteri med hela nio timmars batteritid*, vilket innebär att användaren kan använda ett och samma batteri under en hel arbetsdag. Skulle batteriet börja ta slut, kan du helt enkelt byta till ett nytt utan att behöva stänga av enheten.

Enkel administration och användning

Med Toughpad FZ-A2 kan du skapa flera olika arbetsprofiler på enheten. Detta ger administratören mängder av möjligheter att få ut det bästa av datorplattan, samtidigt som användaren kan ha sina personliga inställningar och tillgång till egna filer, program, e-post, kalender mm.

Enhetens 10.1-tumsskärm har 1920×1200 pixlars upplösning med upp till 800 cd/m² ljusstyrka och har designats för att enkelt kunna avläsas i såväl mörker som strålande solsken.

USB, HDMI och GPS är standard, medan Micro SD-kortläsare, streckkodsläsare och 4G-uppkoppling finns som tillval.

Toughpad FZ-A2 har ett rekommenderat vägledande pris på ca 11 800 kr, exklusive moms.

* Uppmätt med en ljusstyrka på 150 cd/m². Batteritiden varierar beroende på hur enheten används och om en extern enhet är ansluten.

Källa: Panasonic .