javplatform

Sommarkrysset rockade rejält med Måns , Hasse, The Fooo och Heavy tiger

Inlagd av on jul 5th, 2015 Sparad i Nöje. Du kan följa eventuella responser genom RSS 2.0. Både Kommentarer och ping är avstängda

Foto: Tobias Dahlén / Sweden Photo Passion AB.

The Fooo conspiracy. Foto: Tobias Dahlén / Sweden Photo Passion AB.

Det var dags för det hundrade programmet av sommarkrysset och de rockade ganska rejält ikväll! Måns Zelmerlöw och Hasse Andersson levererade och The Fooo Conspiracy visade hur man höjer en förställning lite extra med showdans . Heavy Tiger visade upp klassisk röjarrock komplett med det höga hoppet.

I det hundrade sommarkrysset kommer bland annat fina gästerna Måns Zelmerlöw, Love Antell, Hasse Andersson, Heavy Tiger och The Fooo. Är nog inte helt fel ute att säga det blir bra drag ikväll. The Fooo Conspiracy lockar ju publik och lite hysteri bland alla unga flickor. Gry Forsell är glad och stabil programledare som vanligt.

Svenska Måns Zelmerlöw får ett massivt stöd från publiken när han inleder programmet på stora scen. Han framför sin eurovision-vinnare – Heroes . Publiken står upp och klappar händerna och sjöng med utan större problem, den här låten har satt sig hos folket verkligen. Han går runt lite snabbt framför publiken under låten och ger några lite härlig närkontakt. När låten slutar står alla i samma pose som Måns med knuten hand i luften . We are all Heroes. Kul och snyggt att se på med sköna rökpuffar som extra effekter från scenen.

Hasse Andersson ligger inte still heller efter melodifestivalens succé. Han har får en helt ny publik och blivit riktigt folkkär. Guld och gröna skogar har blivit en av barnens stora favoriter verkligen . När han spelar så ställer sig folk upp och klappar takten och sjunger med utan problem, detta är ju en ny klassiker kanske?

Foto: Tobias Dahlén / Sweden Photo Passion AB.

Heavy Tiger rockar på Sommarkrysset. Foto: Tobias Dahlén / Sweden Photo Passion AB.

Tjejerna i rockbandet Heavy Tiger röjer loss rejält på Gröna Lund scenen med sin nya låt Saigon kiss. Det är Maja Linn – gitarr och sång , Astrid Carsbring- trummor och backup sång och Sara Frendin- Bas och backup sång. De är klädda i coola röda dräkter med lite annorlunda stil. Låter lite som gamla svenska hårdrockarna Hellacopter faktiskt. Hoppas vi får se mer senare i sommar. De avslutar lite dramatiskt med gitarristen Maja hoppande från trummorna lite snyggt- klassisk rock n roll i ny tappning.

Love Antell gör en ganska blek liten  visa med stöd av en barn kör som sjunger vackert med i låten. Det är många som gillar Love sen – Så mycket bättre på TV4.

The Fooo conspiracy dansar och hoppar under sin show och visar varför de är så populära. Med schysta dans och sång nummer kommer man långt och de ligger före många andra band med en grymt bra show. Sången – Run with Us  är faktiskt ganska svängig och lätt att sjunga med i . Publiken står upp och deras mest hängivna fans är såklart heltokiga och skriker och klappar i takt. Liten tjej ute i publiken får närkontakt med en av killarna och börjar gråta som reaktion. Publiken får lite exklusivt under pausen en extra show med The Fooo som liten present till fansen som väntat hela dagen och kanske till och med campat utanför Grönans entré.

Foto: Tobias Dahlén / Sweden Photo Passion AB.

Hasse Andersson och Måns Zelmerlöw på Sommarkrysset. Foto: Tobias Dahlén / Sweden Photo Passion AB.

Hasse Andersson och Måns Zelmerlöw avslutar tillsammans med Hasses  – Änglahund som är hans stora hit och publiken klappar takten och sjunger med. Hasse och Måns passar ju ganska bra ihop skåniigar som de är båda två. Måns har faktiskt bjudit in Hasse och andra artister senare i sommar för en egen festival i Båstad på stranden. Blir ng strykande åtgång på de biljetterna. En tävling annonserades av Gry på TV4  där man kunde vinna biljetter och festa med Måns tre dagar i juli om skickade upp sin bästa sommarbild.
Övriga artister kommer ut på scenen i slutet och sjunger glattt med . Fooo fansen skriker till när de dyker upp på scenen lite extra. Vi tackar för ikväll medans fansen och publiken hälsar på artisterna framme vid scenen. Det går lite hett till när The Foo möter fansen som skriker och fotograferar och är exalterade.

Kommentarer är avstängda