Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Håkan Hellström klar för en unik och exklusiv spelning på Way Out West!

Foto: Way Out West

Göteborgs nya gamla kung Håkan Hellström är klar för Slottsskogen. Det med en världsexklusiv sommarspelning och en once-in-a-lifetime låtlista.

Grymt att få spela på Way Out West! Jag skulle ju ändå vart där o diggat banden. Jag och bandet kommer att göra nåt helt unikt och framföra första plattan från början till slut, jag är enormt peppad! Jag skulle vilja gå upp på scen redan ikväll men jag måste tyvärr vänta i en och en halv månad. Men satan va kul det kommer att bli! ” – Håkan Hellström

…Och skriker ni tillräckligt högt spelar han säkert någon ny låt.

Way Out West 2010 närmar sig nu med stormsteg och med 45 soliga dagar kvar ansluter sig århundradets Göteborgare Håkan Hellström till line-upen. Det börjar ta form. Bokade artister sen innan är bl.a. M.I.A. , Iggy & The Stooges , The Chemical Brothers , Lykke Li , LCD Soundsystem , Paul Weller , The National , The xx och många fler. (och vi är inte färdigbokade)

Håkan kommer att framföra sitt numera klassiska debutalbum ”Känn ingen sorg för mig Göteborg” i sin helhet. Från start till slut. Från ”En vän med en bil” och ”Ramlar” via ”Vi två, 17 år” och ”Atombomb” till ”Dom dimmiga dagarna”. En kavalkad i popdängor från Frölundasonen och ett unikt framträdande från en stor svensk musiker. Att det kommer bli sjukt bra är en ordentlig underdrift.

Källa: Way out West