Nya boken om Säljhinder är nu klar till försäljning.

foto: Belbin svenska ab.

Författarna George W Dudley och Shannon L Goodson har nu forskat över 35 år om fenomenet kontakthinder. Rädslan att etablera kontakt med människor du känner och inte känner i syfte att sälja dig själv och det du kan erbjuda. Det vi i vardaglig konsultjargong kallar Visibiliti Management. Att marknadsföra sig själv och hur du skall göra det skrivs det många böcker om och trots att de flesta vet att det är viktigt så gör många det inte, vill det inte – Varför då?

Denna bok handlar om varför vi människor ibland har problem att etablera kontakt med människor som är viktiga för oss när det gäller att utveckla vår karriär, vårt sociala nätverk och inte minst öka försäljningen om man är säljare. Boken fokuserar på försäljning men kan med lätthet tolkas bredare.

Boken om Säljhinder och den gedigna forskning som ligger bakom har lovordats alltifrån Brian Traycy, vår egna svenska nestor Rolf Laurelli, The London Finacial Times och många fler världen över.

Denna utgåva som kom på engelska 2007 är översatt och utgiven på svenska av Belbin Svenska AB. Boken innehåller de senaste forskningsrönen inom ämnet, nya åtgärder att bota Säljhinder med och nya exempel. Den är ca 25% tjockare än den förra utgåvan och det är med faktaspäckat nytt material.

Den är ändå lättläst och ger många handfasta verktyg för att börja ta tag i problemet och öka försäljningen för alla företag som säljer via personlig försäljning eller personligt varumärke. Idag finns det också i Skandinavien en erfaren och vältränad konsultkår från BelBin Svenska AB som kan hjälpa individer och företag få ordning på dessa problem.

Det är vår ambition att ingen ska behöva känna olust, rädsla, motvilja att ta kontakt med andra människor i syfte att promota sig själv och de man har att erbjuda. De må vara en elev med scenskräck i skolan som ska berätta om sin uppsats till en säljare eller en säljavdelning som inte når budget. De flesta människor är inte blyga de lider bara av kontakthinder och det går att åtgärda.