Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Lyckad träff i Rålis

Alexandra-Theresa Keining, Josefine Tengblad och Emil Jonsvik pratar med en filmälskare. Foto: Slavko Kovacevic / Photo Passion.

Sommarbio i Rålambshovsparken verkar fungera bra oavsett väder. Mysig atmosfär, trevliga arrangerer och ambitiös publik är varje kväll på plats.

Trots den lite kyliga kvällen samlades en massa filmfantaster i parken och laddade med mat och dricka. Stockholms filmfestival arrangerade utomhusfilm vid bioduken med framgångsrika regissörer och producenter, där alla filmintresserade under avslappnade former kunde få tips om hur man skulle lyckas i filmbranschen. På platsen var: Alexandra-Theresa Keining, (regissören till Kyss mig), Josefine Tengblad (producenten till Kyss mig), Erika Wasserman (producenten till Man tänker sitt), Emil Jonsvik (regissör 7X) och Lars G Lindström (filmkonsulent på SFI som bland annat har gett stöd till Melancholia). Både filmskaparna och filmnyfikna utnyttjade kvällen på bästa möjliga sätt och det var verkligen avslappnat.

De andra som inte var sugna på att ställa frågor till filmskaparna satt bara där på gräsmatta, åt sin mat och väntade på filmvisning. Kvällens film blev Hå̊kan Hellströms 2 steg från Håkan som handlar om mediehysteri, idolkultur och mytbildning.

Mer sommarbio vill vi ha!