Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Caroline Seger kompetensutvecklas av Mercuri International

Foto: Thewomensgame

Tyresö FF har från och med 2012 skrivit ett 2-årsavtal med landslagets lagkapten, härförare och mittfältsgeneral Caroline Seger. På Segers meritlista finns över 80 landskamper, vinnare av Diamantbollen, utsedd som en av världens 10 bästa spelare både 2010 och 2011 samt i år VM brons!

Efter ett antal framgångsrika år i Sverige som bl.a. innehöll SM guld och Svenska Cupen guld 2009 med Linköpings FC valdes Seger som första svensk någonsin först i draften till den amerikanska proffsligan. Seger värvades av Philadelphia Independence men sedan ett år är hon klubbkompis med bl.a. Marta i amerikanska mästarna Western New York Flash. Caroline är en av Sveriges idag mest erfarna spelare och har med sina 80 landskamper varit med i fem internationella mästerskap: EM 2005, VM 2007, OS 2008, EM 2009 och VM 2011. Landslagsdebuten skedde i Algarve 2005 då Caroline precis fyllt 20 år.

Seger har idag ett spelar CV som få svenska spelare kommer i närheten av: Årets genombrott Fotbollsgalan 2005, Årets mittfältare Fotbollsgalan 2006, Årets mittfältare Fotbollsgalan 2009, Årets Allsvenska spelare Fotbollsgalan 2009, SM guld och vinst Svenska cupen 2009, vinnare av Diamantbollen Fotbollsgalan 2009 och en av världens tio bästa fotbollsspelare, FIFA Womens Worlds Player, 2010 och 2011. Avslutningsvis VM brons 2011.

”Jag väljer Tyresö FF av två anledningar. Den första gäller klubben, dess visioner och engagemang, väldigt många bra spelare, de spelar attraktiv fotboll och har Sveriges bästa supportrar. Den andra anledningen är att Tyresö FF presenterade ett koncept, livet efter fotbollen, som ingen annan klubb har varit i närheten av.”  kommenterar Caroline!

Tyresö FF har byggt ihop en långsiktig lösning tillsammans med några utvalda sponsorer och samarbetspartners som alla bidragit till att få värvningen i hamn. Skandinaviens största media bolag Schibstedt med Aftonbladet erbjuder en omfattande utbildning och praktikplats inom media. Ett utav Sveriges mest uppmärksammade modebolag, Odd Molly gör samma sak inom modeindustrin.
Parallellt med praktikplatserna kommer Mercuri International, ledande inom sälj- och ledarskapsutveckling erbjuda Caroline Seger flera olika utbildningar inom försäljning och ledarskap.

Seger till Tyresö FF är positivt inte bara för Tyresö FF utan även Stockholmsfotbollen och Allsvenskan. Som lagkapten i landslaget är Seger en självklar talesperson för satsningen mot OS 2012 och EM på hemmaplan 2013.

 

Källa: Mercuri International Scandinavia