Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Junebud: ”Tuff Tanks” till App Store våren 2012

Junebud AB (publ) meddelar att iPad-spelet man utvecklar tillsammans med Aeria Games & Entertainment kommer att nå App Store under våren 2012. Spelets titel är ”Tuff Tanks” och genren är turbaserad action i multiplayer-format.

Aeria Games har idag publicerat ytterligare information om spelet på aeriagames. På hemsidan återfinns text, bildmaterial, skärmdumpar och en trailer. Trailern återfinns också på YouTube. Exakt datum för release är ännu inte offentliggjort.

Junebuds VD Ola Holmdahl kommenterar,”Det är tillfredsställande för hela teamet att kunna visa vad vi jobbat på under hösten och vintern. Tuff Tanks är ett kul projekt med mycket kärlek och glimten i ögat. Det har också varit ett lysande tillfälle att utveckla vår unika art direction och att lära oss mer om att utveckla spel på den explosiva iOS-marknaden. Nu ser vi med spänning fram emot releasen under våren.”

Junebud:Junebud är ett spelutvecklingsbolag som är verksamt inom segmentet Free-to-Play (F2P). Junebud sysselsätter för närvarande 22 personer, varav 16 heltidsanställda .

Junebud bildades 2008 och personerna bakom företaget har gedigen erfarenhet inom bolagets verksamhetsområde, bland annat som chefdesigner respektive producent på spelutvecklingsföretaget Digital Illusions Creative Entertainment (DICE) samt som programmerare på Massive Entertainments teknologiteam.

Källa: Junebud AB.