Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Takida live på Love Stockholm 2010

Takida på Skeppsbron. Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion

Under fredagskvällen gästade rockbandet Takida Skeppsbron tillsammans med stråkar från Stockholm Concert Orchestra. Många fans hade tagit sig till Skeppsbron från olika håll och kanter för att se Takida spela.

Rockbandet Takida bildades år 1999 i Ånge men till en början under namnet Tender men bytte sedan till namnet Takida. De släppte sin första demo Old år 2000. Idag gästade Takida Love Stockholm 2010 med 22 stråkar från Stockholm Concert Orchestra. Ett riktigt bra framträdande gjorde publiken riktigt nöjd.

De spelade allt från lite äldre låtar som exempel Tear it up again till låtar från det senaste albumet Never alone, always alone, och många fler låtar. De spelade även succéballaden Curly Sue. Publiken var med och sjöng och de flesta kunde låtarna som spelades.

Robert Pettersson, sångare i Takida. Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion

Att Takida kom till Skeppsbron denna kväll gjorde många fans glada då de kunde se sitt favoritband framföra sina låtar. Takida gav allt på scen för att göra sina fans nöjda och det lyckades dom med, det skulle i alla fall jag säga.

Jag ger Takida och Stockholm Concert Orchestra betyget 5 av 5.